Företagsamma kvinnors event på Mötesplats Stora Höga Arena 16 sept

Det blev en fantastisk dag på Mötesplats Stora Höga Arena när 24 företagsamma kvinnor ställde ut och marknadsförde sina verksamheter, föreläste och hade prova på aktiviteter som var mycket uppskattade.

Laila Karlsson, Företagsamma kvinnor Västs ordförande, öppnade eventet med att prata om vikten av att nätverka och skapa relationer för att öka försäljningen och stötta varandra i företagandet. Därefter fortsatte Marina Bätjer från Skärhamns resebyrå att berätta om hur man lyckas expandera och utveckla sitt företagande på ”Speakers Corner”, föreläsningsrummet där ytterligare 9 företagare hade spännande föreläsningar.

Prova på aktiviteterna var fullbokade mest hela tiden och det handlade om massage, chi ball, yoga, dans och måltovning.

Cafét var fullt med besökare som drack kaffe och åt våfflor med sylt och grädde som vår duktiga kökspersonal hade gräddat.

Avslutningsvis firade vi allihop den givande dagen samt Företagsamma kvinnors Väst 10 års dag med bubbel och ballonger till musik av Willys Ukuleleband som spelade och underhöll oss med härliga låtar.

Sist men inte minst sprang vi ut och släppte alla ballonger i luften och alla medverkande var glada efter en fantastisk dag.

Tack till alla som deltog och gjorde det här till en härlig och givande dag på alla sätt och vis.