Medlemsföretag

Vi välkomnar företagsamma kvinnor från alla branscher i vårt nätverk. Några arbetar mer än heltid med sina verksamheter, andra har precis börjat eller gör ett uppehåll. Vi har alla gott utbyte av varandra. Vi lär och när av de erfarenheter som samlas in genom de olika perspektiv vi har. Alla har något att dela med sig av och alla har något att få.

Företagen i Väst presenteras kort nedan med länk vidare till hemsidor.
Som medlem kan du presentera ditt företag inom nätverket genom att bl a arrangera en workshop, föreläsning, mm.

 

Hälsovinnare
Malin heter jag och har varit väldigt trött och hängig då jag i många år fått ta hand om min dotter som nu är 16 men är som en 4-åring. Jag såg en väninna som plötsligt fått sån energi och skrev mycket på nätet så jag testade och efter ett tag var jag helt frälst och min familj använder produkterna med otroliga resultat. Så nu jobbar jag med att hjälpa andra bli hälsovinnare och har ett nystartat företag med namnet Hälsovinnare. Produkterna heter FitLine och är helt rena med otroligt snabbt upptag och ger snabba resultat på hälsan. 30 dagars nöjdkundgaranti så prova!  
Apelgården Kropp och Själ
Kraniosakral terapi är en internationellt väletablerad behandlingsmetod som utvecklats ur osteopatin. Behandlingen är mjuk och varsam där syftet är att hjälpa kroppens förmåga till självläkning. Spänningar och blockeringar som leder till ibland oförklarlig värk släpper och hjälper ben, leder, muskler och organ att återgå till ett normalt läge och optimal rörelse. Apelgården erbjuder utbildningar till kraniosakral terapeut för hund, häst och människa.
Fasth Kommunikation
Erfaren projektledare inom webb och kommunikation, med säker språkkänsla. Drivs av att få bidra till möten mellan människor med hjälp av tydliga budskap. Arbetar helst i offentlig eller ideell verksamhet där mitt engagemang för samhället, ett gott liv för alla människor och hållbar utveckling tas tillvara och ger mervärde. Mer än femton års erfarenhet av arbete inom kommunikation med fokus på webb – som projekt-/verksamhetsledare, kommunikatör och webbredaktör. Stor vana att arbeta både strategiskt och operativt. Utbildad journalist och skrivpedagog.
The Web Climbers
Vi bygger hemsidor och erbjuder marknadsföring till fast pris för småföretagare och entrepenörer.
Ekonomiservice

Vi erbjuder, både stora och små företag, service och tjänster inom ekonomi och administration. Allt ifrån bolagsbildning till löpande bokföring med bokslut och deklarationer.

EkonomiServicebygger på ”tillgänglighet och service”. Vår affärsidé är att finnas nära er och skapa de bästa förutsättningarna för er verksamhet.
Lizza’s Energi & Massage
Erbjuder behandlingar: Reconnective healing, Access Bars - facelift, Regndroppsmassage, Healingmassage, Instant transformation, Samtal och medial rådgivning. Du kan även boka en QRMA analys, det är en frekvens apparat som analyserar dina organ, mäter även mineral o vitaminstatus, blodsocker , Ph o dyl.
Rekommenderar Flavon= Näringstillskott av solmogna frukter , bär och grönsaker, Rawfood, Inga tillsatser.
Vill du veta mera gå in och kika på min hemsida
Kron&Berg
Är precis i uppstarten med företaget Kron&Berg. Företaget planeras ha 3 olika inriktningar. 1 Föreläsningar & Identitetscoachning. Vår plan är att publicera en artikelserie om Flickan alla ser, en resa om hur hon arbetar med sitt psykiska mående. Vi kommer i viss mån kunna erbjuda att Flickan medverkar vid föreläsningar under förutsättningar att det inte krockar med hennes skolgång. 2 Fogarolli - Great coffe anywhere ! I början på 2020 får vi vår kaffemoped och kan då bokas in som en extra bonus på event. Vem blir inte glad av en kopp kvalitetskaffe? Vilket företag vill inte inleda kundkontakt med en glad kund? 3. Konsulttjänster inom administration - inriktning till idrottsföreningar.
Chambel Agency
"Chambel agency and consulting startades 2018 av Karolin Chambel och är en event, produktion och kommunikationsbyrå baserad på västkusten. Tillsammans med ett brett nätverk av profiler och frilansare erbjuder vi ett unikt koncept där vi skräddarsyr varje case utefter kundens behov. Hos oss är ingenting omöjligt och vi brinner för att skapa vinnande projekt som berör."
   
 
Björkelyckans Alternativa Behandlingar
Lindrar smärta med: Medicinsk laser, kiropraktik samt djupvågsbehandling med Swedish Fascia Vibes - höstens NYHET!
HälsoHörnan HelaDej
Välkommen boka Företagsaktivitet Möhippa eller annat firande..Kom på kurs , föreläsning, workshop … " Må -Bättre-Tema" Var-Dags-Glädje/Energi Häslopedagog/kroppsterapeut Skrattinspiratör med lång & bred erfarenhet .sen 1989 Bla Yoga Mindfulness Stresshantering Aromaterapi Skratta dig pigg o frisk
Älvsysselsvård

Hej Lite kort information om vårat bolag. Bolag ägs av fyra personer men det är jag och Dorien Janssen som driver HLR biten. Vi är bolaget från vackra Orust som bedriver utbildning i första hjälpen enligt HLR rådets senaste riktlinjer utifrån AFS 1999:7. Lagen som säger att varje företag skall ha minst en person med kunskap om första hjälpen och HLR. Vi håller kurser i HLR för vuxna. Vi hyr ut och säljer hjärtstartare. Vi tillhandahåller förstahjälpen material. Behöver du komplettera ditt förstahjälpen skåp så ordnar vi det. Vi jobbar för att hjärtsäkra Sverige och tänker börja med STO -området.

Sentio Massage
 1. Hej, mitt namn är Helena Nygren och jag är utbildad friskvårdsterapeut sedan 2013 och vaxterapeut sedan 2018. Jag hyr ett rum på Elins skönhetshörna i Varekil och jobbar även med företagsmassage ute på företag.
  Jag arbetar med;
  • Vaxning
  • Brasiliansk vaxning
  • Svensk klassisk massage
  • Kopping (vilket går ordentligt på djupet ökar blodcirkulation och driver ut vätska och svullnader),
  • Bindvävsmassage
  • Taktil massage (lugnande och avslappnande.)
  • Rehabtejping / kinesiologitape
  Jag skräddarsyr mycket efter vad de finns för problematik eller vad kunden själv önskar.
Sujo Design
  Sujo Design - Blommor och Presentartiklar En mysig liten butik med ett stort sortiment av blommor och presentartiklar. Vi utför allt inom binderier, till bröllop, begravning och fest. Vi hjälper också till att hitta den perfekta presenten och slår in den vackert.
Kina Nyman

KINA NYMAN

Jobbar med röstinspelningar för reklam och popmusik samt musikproduktion. Jag jobbar även med yoga och mindfulness. kurser och föreläsningar Där heter jag KiYOGA - undervisning och ledarskap www.kiyoga.nu
Made by Consulting
 1. Som kreativ Designfixare hjälper jag kund att ta fram en tilltalande hemsida/webbshop med hjälp av verktygen WordPress/WooCommerce.
Skapar en ny eller piffar till kunds befintliga. Designar original till annonser, visitkort, loggor, menyer, bilstripning och annat som kund behöver i sin business.
Hälsomagen
Har du fått nog av dina besvär och vill komma åt grundorsakerna till dina symtom tveka inte att boka tid. Med ett blodprov får du snabbt svar på hur du mår. I blodanalysen kan vi bl.a se läckande tarm, fria radikalskador,parasiter, mögel, candida, leverpåverkan, B12-brist, järn-brist,försurning och inflammatoriska processer En hälsostatus på cellnivå, Herb Pharma Natur terapi Efteråt mäter jag flödet i ditt akupunktursystem och behandlar eventuella obalanser med frekvenser av högteknologisk akupunktur Utefter behovet används även örtbaserade tillskott i behandlingen      
Kongelfs Gästgifveri & Kafé
Kursgård/gästgifveri med rum och campingplatser, konferenser och festlokaler.
Vi har även ett litet hyrkontor för dig som inte har egna lokaler.
Restaurang/kafé mot förbokning hela året, öppet för allmänhet under sommarsäsongen.
Här serverar vi ett junkfritt hemlagat matutbud som är bra för dig och din kropp (inga halvfabrikat, laktos- & glutenfritt).
Välkommen till Fästningsholmen!
 
Hälsotester
Vi erbjuder ett flertal hälsotester inklusive matintolerans. Alla tester görs genom att använda hårstrån & erbjuds till alla åldrar inklusive barn och spädbarn med möjlighet till personlig konsultation. Kost Rådgivning Cooking Demonstrations for Happy Healthy Living Follow our Blog for the latest Food Intolerance articles and tips for happy and healthy living!
Hälsobutiken på Orust AB
Få hjälp av duktiga hälsorådgivare när du köper egenvårdsprodukter.
Reload by Elli
Jag bedriver träning och kostrådgivning. Just nu framförallt inriktat på nyblivna mammor. Jag har mammaträning utomhus två dagar i veckan där mammorna tar med sig barnvagnen och så tränar vi på en lekplats.
Salong Rödluvan
Vi utför det mesta inom hårvård och ögonfrans förlängning. För mer information ring gärna. 0304-670305 Storgatan 42 Skärhamn
STILIN
Jag arbetar med Konceptet STILIN - Min övertygelse är att vi behöver bygga styrka och välbefinnande både från insidan och utsidan för att känna oss bekväma och snygga. Jag samarbetar med företaget Linneprinsen.
Skandinaviska utegym AB
Idag arbetar jag med att sälja utegym till Kommuner, skolor, Bostadsbolag, äldreboende. Skapar aktiva mötesplatser i Sverige, och har patienter. Hälsoresor till Kreta Makrigialos.
Joyformation Coach Café
Vi coachar, utbildar, håller föredrag och workshops inom 3P och State of Mind. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag och arbetar på individnivå, med team och hela organisationer. Vi arbetar också med Pro Bono för att öka mental hälsa bland ungdomar. På vår hemsida finns kostnadsfri handbok att ladda ner, länk till poddcast och en kostnadsfri onlineutbildning. email: gunilla@joyformation.com mobile: +46 702797931 web: http://joyformationcoachcafe.se  
Röselidens Tillgänglighet
Jag arbetar med inventering och kartläggning av den fysiska tillgängligheten såväl i byggnader som i utomhusmiljö och upprättar åtgärdsplaner enligt reglerna för enkelt avhjälpta hinder HIN, ALM och BBR. Jag kan även hjälpa till med utbildningar om funktionshinder och tillgänglighet.
Smedseröd Odlaren
Småskalig livsmedelsförädlare med kvalitetsprodukter enligt naturens villkor. Vill bevara mat och tradition i mathantverk och odlande. Årstidsvisa unika växtdekorationer från egen odling strax utanför Uddevalla. REKO-RING.
EO Rehab & Arbetsmiljökonsult
Jag hjälper dig som chef att bena ut vilket ansvar du har/inte har i en rehabprocess eller i en svår situation med en eller flera medarbetare.
Ta dig tid Friskvård & Massage
Vi har tre ben att stå på; massage på företag o mottagning, föreläsningar och rörelsecoaching. Har du tänkt på hur du går? Genom något så enkelt som att gå kan Du hitta Ditt bästa rörelsemönster. Dom flesta går ju flera tusen steg om dagen. Tror du att det har betydelse hur du går då? Med rörelsecoachen kan du genom några små förändringar minska ont i rygg, nacke, axlar och knä. Minska stress och få ett lugn, känna en lätthet och glädje. Hur du går påverkar hur du mår!
Kobbar & Skär Stugförmedling
Vi hyr ut semesterstugor på Tjörn och Orust. www.kobbaroskar.com Facebooksida: Kobbar & Skär Stugförmedling Twitter: @Kobbaroskar Instagram: kobbaroskar
Coach 24/7 - få hjälp att lyckas
Behöver du en Livsstilsförändring och att få hjälp att få fler affärer?

Är du trött och sover dåligt? Har du problem med din mage? Jag arbetar med ett unikt näringstillskott FitLine som vi även använder för att stärka upp kroppen under ett viktprogram. Antingen  cellRESET ett livsstils och viktprogram eller vårt helt nya  Livsstilsprogram Go For 120. Har coachat online och IRL i över 7 år och har idag ett team med flera coacher jag stöttar och hjälper. Vi hjälper folk få en livsstilsförändring med sund kost, bra näring och bra träning.

Hjälper också företag att få ett lyft via leads och vecko-träffar  www.c4leads.se  Ordnar mässor, workshops och föreläsningar på Fregatten from mars 20 genom en nystartad ideel förening event4you så  håll utkik      
Susannas friskvård -Balans i livet
ChiBallinstruktör,Leg Barnmorska, stödgruppsterapeut, utbildad inom massage hos Friskvårdsgruppen.ChiBall - en energigivande stärkande kvalitetträning på arbetsplatsenGravidmassage/Svensk Klassisk massage ,TensStödsamtal 073 3627869 vilhelmsson2@telia.com  
Livsyoga
Livsyoga handlar om att tända vår inre glöd varje dag. Att fylla oss med ny kraft och ny energi så att vi kan möta vardagen med balans och medvetenhet. Livsyogan står religiöst fri och inkluderar visdom från många andliga traditioner. Kontakt: 0730-59 88 59  eller på ewaaxelsson@telia.com
Heartex, Första Hjälpen AB
En utbildning i första hjälpen och hjärt-lungräddning ger dig en ovärderlig möjlighet att rädda liv vid sjukdom, olycka, luftvägsstopp eller hjärtstopp. Vuxen-HLR, barn-HLR, första hjälpen och hjärtstartare. Instruktörsutbildningar.
Malins skaparbyrå
Behöver du hjälp med din trädgård? Moas blomstergård & Malins Skaparbyrå är ett fullserviceföretag som hjälper dig med allt från idé till underhåll: Konsultation, anläggning, beskärning, ogräsbekämpning och möjlighet att "måttbeställa" växter från välrenommerade leverantörer.
Toppsnäckan
Vi är ett undervisningsorienterat företag som håller kostnadsfria kurser i hudvård & makeup. Personal aktiviteter har vi många referenser på. Temakvällar med sommarlätt makeup. Möhippor & Fotspaa är en annan skön favorit!  
Tjörns Reklam
Vi hjälper dig att synas! SYNS man INTE FINNS man INTE! Din kompletta reklambyrå!
Surdegsbageri
Detta är bageriet som bakar enbart med ekologiskt mjöl från lokala kvarnar, i bröden är det ingen mjölk, inget socker eller sirap, ynka lite fett.
Futura Hälsodesign
Ett konsultföretag som erbjuder processorienterad yrkesmässig handledning och reflektionsgrupper för personalgrupper. Vi arbetar också med samtal och utbildningar inom området bemötandefrågor, medarbetarskap, kommunikation, hälsa och antistress, t ex mindfulness och tidshantering.
Beroendeterapeut
Jag är Addiktolog/Beroendeterapeut och Samtalsterapeut med gestaltterapeutisk inriktning. Jag erbjuder samtal individuellt eller fördjupningsterapi i grupp inom tre områden: Beroendeproblematik - Relationsberoende - Sexuella övergrepp
Strandvägens Fotvård AB
Vi erbjuder medicinsk fotvård, förebyggande behandling, instruerar dig i egenvård samt har försäljning av fotvårdsprodukter såsom fotcredme, nagelvårdsprodukter, ortopediska inlägg, handgjorda skor med ortopedis fotbädd mm
Livsstil & Lavendel
  Vårt mål är att visa på nya perspektiv och system som kan öka balansen mellan kropp och själ, människa och jord, genom workshops, coaching och föreläsningar. Tanken är att ge människor en ökad känsla av möjligheter och lyfta fram perspektiv som annars kanske skymts. Livsstil & Lavendel brinner för att visa människor att allt och alla ingår i ett större sammanhang. Att det finns system i detta sammanhang som de kan använda sig av för att jobba MED dessa naturlagar så att livet får en tydlighet och enkelhet. Detta skapar trygghet och tillit till vars och ens egna kapacitet att kunna leva och maximera sina liv mot de mål som de önskar. Detta leder i förlängningen till ökad kärleksfullhet och förståelse för andras inre processer och strävanden  
Lugna Hälsotjänster AB
"Med ditt välbefinnande i fokus, där traditionell medicin möter alternativ". Kerstin driver företaget tillsammans med sin man Steen. De erbjuder ett bredare synsätt på hur man behandlar ohälsa och har kompetens inom: allmänmedicin - psykoterapi - komplementär medicin - yoga
En mjuk väg till harmoni mellan kropp & själ
Ann-Charlotte Fogel driver företaget Studio Fogel tillsammans med sin man Jan.Vi erbjuder en väg att utan ansträngning kunna röra sig friare, mjukare och lättare med Trager Approach-kroppsbehandling. Ann-Charlotte erbjuder dessutom Body-Spirit-Move.
Någon att prata med
Välkommen att prata av dig till någon som inte lägger värderingar i det du vill berätta. Hit kan du komma även om du inte vet vad du vill prata om. Det brukar lösa sig efterhand.