Medlemsföretag

Vi välkomnar företagsamma kvinnor från alla branscher i vårt nätverk. Några arbetar mer än heltid med sina verksamheter, andra har precis börjat eller gör ett uppehåll. Vi har alla gott utbyte av varandra. Vi lär och när av de erfarenheter som samlas in genom de olika perspektiv vi har. Alla har något att dela med sig av och alla har något att få.

Företagen i Väst presenteras kort nedan med länk vidare till hemsidor.
Som medlem kan du presentera ditt företag inom nätverket genom att bl a arrangera en workshop, föreläsning, mm.

 

Hälsomagen
Har du fått nog av dina besvär och vill komma åt grundorsakerna till dina symtom tveka inte att boka tid. Med ett blodprov får du snabbt svar på hur du mår. I blodanalysen kan vi bl.a se läckande tarm, fria radikalskador,parasiter, mögel, candida, leverpåverkan, B12-brist, järn-brist,försurning och inflammatoriska processer En hälsostatus på cellnivå, Herb Pharma Natur terapi Efteråt mäter jag flödet i ditt akupunktursystem och behandlar eventuella obalanser med frekvenser av högteknologisk akupunktur Utefter behovet används även örtbaserade tillskott i behandlingen      
Kongelfs Gästgifveri & Kafé
Kursgård/gästgifveri med rum och campingplatser, konferenser och festlokaler.
Vi har även ett litet hyrkontor för dig som inte har egna lokaler.
Restaurang/kafé mot förbokning hela året, öppet för allmänhet under sommarsäsongen.
Här serverar vi ett junkfritt hemlagat matutbud som är bra för dig och din kropp (inga halvfabrikat, laktos- & glutenfritt).
Välkommen till Fästningsholmen!
 
Hälsotester
Vi erbjuder ett flertal hälsotester inklusive matintolerans. Alla tester görs genom att använda hårstrån & erbjuds till alla åldrar inklusive barn och spädbarn med möjlighet till personlig konsultation. Kost Rådgivning Cooking Demonstrations for Happy Healthy Living Follow our Blog for the latest Food Intolerance articles and tips for happy and healthy living!
Hälsobutiken på Orust AB
Få hjälp av duktiga hälsorådgivare när du köper egenvårdsprodukter.
Reload by Elli
Jag bedriver träning och kostrådgivning. Just nu framförallt inriktat på nyblivna mammor. Jag har mammaträning utomhus två dagar i veckan där mammorna tar med sig barnvagnen och så tränar vi på en lekplats.
Salong Rödluvan
Vi utför det mesta inom hårvård och ögonfrans förlängning. För mer information ring gärna. 0304-670305 Storgatan 42 Skärhamn
STILIN
Jag arbetar med Konceptet STILIN - Min övertygelse är att vi behöver bygga styrka och välbefinnande både från insidan och utsidan för att känna oss bekväma och snygga. Jag samarbetar med företaget Linneprinsen.
Skandinaviska utegym AB
Idag arbetar jag med att sälja utegym till Kommuner, skolor, Bostadsbolag, äldreboende. Skapar aktiva mötesplatser i Sverige, och har patienter. Hälsoresor till Kreta Makrigialos.
Joyformation Coach Café
Vi coachar, utbildar, håller föredrag och workshops inom 3P och State of Mind. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag och arbetar på individnivå, med team och hela organisationer. Vi arbetar också med Pro Bono för att öka mental hälsa bland ungdomar. På vår hemsida finns kostnadsfri handbok att ladda ner, länk till poddcast och en kostnadsfri onlineutbildning. email: gunilla@joyformation.com mobile: +46 702797931 web: http://joyformationcoachcafe.se  
Röselidens Tillgänglighet
Jag arbetar med inventering och kartläggning av den fysiska tillgängligheten såväl i byggnader som i utomhusmiljö och upprättar åtgärdsplaner enligt reglerna för enkelt avhjälpta hinder HIN, ALM och BBR. Jag kan även hjälpa till med utbildningar om funktionshinder och tillgänglighet.
Smedseröd Odlaren
Småskalig livsmedelsförädlare med kvalitetsprodukter enligt naturens villkor. Vill bevara mat och tradition i mathantverk och odlande. Årstidsvisa unika växtdekorationer från egen odling strax utanför Uddevalla. REKO-RING.
EO Rehab & Arbetsmiljökonsult
Jag hjälper dig som chef att bena ut vilket ansvar du har/inte har i en rehabprocess eller i en svår situation med en eller flera medarbetare.
Ta dig tid Friskvård & Massage
"Ta dig tid arbetar med friskvård och massage ute på arbetsplatserna och på mottagning för privatpersoner. Vår grundidé är ett helhetstänk kring arbets- och livssituation för både kropp och själ.
Kobbar & Skär Stugförmedling
Vi hyr ut semesterstugor på Tjörn och Orust. www.kobbaroskar.com Facebooksida: Kobbar & Skär Stugförmedling Twitter: @Kobbaroskar Instagram: kobbaroskar
Unna Dej - inifrån och ut
Unna Dej det bästa 🍀 Är du trött och sover dåligt? Har du problem med din mage? Jobbar med ett unikt näringstillskott FitLine som vi även använder till cellRESET ett livsstils och viktprogram. När du gått ner i vikt och din bh blivit för stor så kan du av mig köpa en bra PXC bh, sport-bh eller bikini. Jag söker alltid samarbetspartners och kollegor så ring mig 0707-460100  
Susannas friskvård -Balans i livet
ChiBallinstruktör,Leg Barnmorska, stödgruppsterapeut, utbildad inom massage hos Friskvårdsgruppen.ChiBall - en energigivande stärkande kvalitetträning på arbetsplatsenGravidmassage/Svensk Klassisk massage ,TensStödsamtal 073 3627869 vilhelmsson2@telia.com  
Livsyoga
Livsyoga handlar om att tända vår inre glöd varje dag. Att fylla oss med ny kraft och ny energi så att vi kan möta vardagen med balans och medvetenhet. Livsyogan står religiöst fri och inkluderar visdom från många andliga traditioner. Kontakt: 0730-59 88 59  eller på ewaaxelsson@telia.com
Heartex, Första Hjälpen AB
En utbildning i första hjälpen och hjärt-lungräddning ger dig en ovärderlig möjlighet att rädda liv vid sjukdom, olycka, luftvägsstopp eller hjärtstopp. Vuxen-HLR, barn-HLR, första hjälpen och hjärtstartare. Instruktörsutbildningar.
Malins skaparbyrå
Behöver du hjälp med din trädgård? Moas blomstergård & Malins Skaparbyrå är ett fullserviceföretag som hjälper dig med allt från idé till underhåll: Konsultation, anläggning, beskärning, ogräsbekämpning och möjlighet att "måttbeställa" växter från välrenommerade leverantörer.
Toppsnäckan
Vi är ett undervisningsorienterat företag som håller kostnadsfria kurser i hudvård & makeup. Personal aktiviteter har vi många referenser på. Temakvällar med sommarlätt makeup. Möhippor & Fotspaa är en annan skön favorit!  
Du lever här och nu
Regndroppsmassage - Healingmassage - Intuitiv healing - Access Bars - Energetic facelift - Chakrabalansering - Omprogrammering - Medial rådgivning
Tjörns Reklam
Vi hjälper dig att synas! SYNS man INTE FINNS man INTE! Din kompletta reklambyrå!
Surdegsbageri
Detta är bageriet som bakar enbart med ekologiskt mjöl från lokala kvarnar, i bröden är det ingen mjölk, inget socker eller sirap, ynka lite fett.
Futura Hälsodesign
Ett konsultföretag som erbjuder processorienterad yrkesmässig handledning och reflektionsgrupper för personalgrupper. Vi arbetar också med samtal och utbildningar inom området bemötandefrågor, medarbetarskap, kommunikation, hälsa och antistress, t ex mindfulness och tidshantering.
Beroendeterapeut
Jag är Addiktolog/Beroendeterapeut och Samtalsterapeut med gestaltterapeutisk inriktning. Jag erbjuder samtal individuellt eller fördjupningsterapi i grupp inom tre områden: Beroendeproblematik - Relationsberoende - Sexuella övergrepp
Strandvägens Fotvård AB
Vi erbjuder medicinsk fotvård, förebyggande behandling, instruerar dig i egenvård samt har försäljning av fotvårdsprodukter såsom fotcredme, nagelvårdsprodukter, ortopediska inlägg, handgjorda skor med ortopedis fotbädd mm
Livsstil och Lavendel
Jag hjälper kvinnor att få in mer kravlöshet i sina liv Insikt och inspiration i kombination med Lust och Glädje Helt oslagbart.  
Lugna Hälsotjänster AB
"Med ditt välbefinnande i fokus, där traditionell medicin möter alternativ". Kerstin driver företaget tillsammans med sin man Steen. De erbjuder ett bredare synsätt på hur man behandlar ohälsa och har kompetens inom: allmänmedicin - psykoterapi - komplementär medicin - yoga
En mjuk väg till harmoni mellan kropp & själ
Ann-Charlotte Fogel driver företaget Studio Fogel tillsammans med sin man Jan.Vi erbjuder en väg att utan ansträngning kunna röra sig friare, mjukare och lättare med Trager Approach-kroppsbehandling. Ann-Charlotte erbjuder dessutom Body-Spirit-Move.
Någon att prata med
Välkommen att prata av dig till någon som inte lägger värderingar i det du vill berätta. Hit kan du komma även om du inte vet vad du vill prata om. Det brukar lösa sig efterhand.